Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp 2012

Kos (március 21-április 20.)

Sok örömöt és vidámságot jelez a 2012-es horoszkópod. Azok, akik az elmúlt hónapokban kiábrándultak és pesszimistává váltak, most megtalálhatják a belső békéjükhöz vezető utat. Erős vágyat éreznek arra, hogy megszüntessék a felesleges feszültségeket az életükben, és törekvéseik eredményeként egyre nagyobb harmóniában élhetnek.

Tudásod és bölcsességed a helyes irányba terel ebben az évben. A realista éned erős szerepet játszik a mindennapjaidban, aminek köszönhetően még gyakorlatiasabban reagálsz az aktuális helyzetekre. 2012 első hónnapjától kezdve a Kosok belépnek abba a ciklusba, ahol a Jupiter, határozott pénzügyi aktivitást és a céljaidban néhány drasztikus változást hoz. A munka mellett elegendő időd jut a pihenésre és a kikapcsolódásra is. Ilyenkor legszívesebben a legközelebbi barátaiddal és családtagjaiddal töltöd az idődet, akik boldogságot hoznak az életedbe.

Fejlődő és egyértelmű energiák áramlanak körülötted, és leginkább csak érzelmi állapotodtól függ, hogy fent vagy lent érzed magadat. Az éleslátásod jobb, mint a környezetedben lévőknek, ezért neked kell távol tartanod magad azoktól a helyzetekről, amelyekbe nem szeretnél belekavarodni. A másoknak nyújtott segítséget egy jól meghatározott szinten kell tartanod, mielőtt túl sok energiádat emésztenék fel.

bika, horoszkóp, horoszkóp bika, napi horoszkóp, napi horoszkóp bika, csillagjegy, bika csillagjegy Bika (április 21-május 20.)

A 2011-ben tapasztalt nehézségek után a Bikák 2012-es horoszkópja jó szerencsét és kiváló karriernövekedést jelez. Pontosan tudod, hogy milyen lehetőségek rejlenek benned, csupán ezeknek megfelelően kell megtervezned az évedet. Bármilyen munka mellett kötelezed el magadat, abban egyedit alkothatsz. Ha a legjobb tudásod szerint végzed el a feladataidat, akkor rengeteg pozitív változás történhet az életedben.

A környezetedben zajló események megadják a mindennapjaid alapritmusát. Ez segít abban, hogy változatos és megfelelően tevékeny maradj. A Jupiter hatására, mely majdnem fél évig a Napjegyedben jár, nagyobb távlatokban gondolkodhatsz. Rengeteg okod van rá, hogy elmerülj a családi vagy baráti beszélgetésekben, melyekből ihletet és ötleteket meríthetsz. Ki kell használnod a képességedet, hogy képes vagy egyszerre több dologgal foglalkozni párhuzamosan. Készülj fel rá, hogy hatalmas munkamennyiséggel kell megbirkóznod a siker érdekében.

Az egyensúly és a nyugalom elsődleges fontosságú a Bikák számára ebben az évben. Az étkezésben a cukros és zsíros ételek mellé minél több friss zöldséget kell beszorítania. Az időbeosztásodat megfelelően kell kezelned, mivel rengeteg teendőd van, és ha szétszórttá válsz, azzal nem csak sikereidet, de egészségedet is veszélyezteted.


ikrek, horoszkóp, horoszkóp ikrek, napi horoszkóp, napi horoszkóp ikrek, csillagjegy, ikrek csillagjegyIkrek (május 21-június 21.)

Az Ikrek 2012-es horoszkópjának középpontjában a terveik, a lépéseik és a tevékenységeik állnak. A jegy szülöttei köztudottan elevenek és energikusak, így egyáltalán nem bánják, hogy a naptáruk zsúfolásig lesz izgalmas eseményekkel. Új megbízások és vállalkozások is színesítik a programjukat ebben az évben, és ez új kihívásokat jelent számukra, ami tovább növeli életörömüket.

Az év első öt hónapjában kissé monotonná válhatnak a mindennapjaid, és ez csak egy rövid fázis, ami miatt nem szabad drasztikus lépéseket tenned. A magánéleti kapcsolataid jól alakulnak, és alkalmazkodó természetednek köszönhetően még a nehéz helyzeteket is átvészelheted, ami után megelégedettségre lelsz. Ha azonban bármilyen súrlódás jelentkezik a munkahelyeden, vagy esetleg az otthonodban, akkor ez nem a kompromisszumok időszaka. Eljött az ideje, hogy hangot adj a véleményednek, és határozott állást foglalj a fontos kérdésekben.

Sokat segíthet a belső harmónia megteremtésében, ha elmerülsz valamilyen művészi tevékenységben, miközben a fizikai kihívások jó hatással lehetnek az egészségedre. Mindenképp időt kell szakítanod a pihenésre és a feltöltődésre, különben kisebb nehézségek jelentkezhetnek, és elveszik az egyensúly.
 
 

rák, horoszkóp, horoszkóp rák, napi horoszkóp, napi horoszkóp rák, csillagjegy, rák csillagjegyRák (június 22-július 22.)

A Rákok 2012-es horoszkópjának bolygóállásai változásokat jeleznek, melyek elsősorban a kapcsolataidra lesznek hatással. A környezetedben lévő gyermekek nagyobb függetlenségre vágynak, és egyéb szeretteid is jelentős átalakuláson mehetnek keresztül. Barátaid is nagy terveket készítenek, és új vállalkozásokba kezdenek, melyek rád is hatással lesznek. Ezek együttesen azt eredményezik, hogy a saját kis világa folyamatosan változik és fejlődik. A Rákok álmodozóak és szeszélyesek, és időnként hajlamosak pesszimistává, lehangolttá válni, ha olyan változás történik, amit ők nem szerettek volna.

Ebben az évben akkor maradhatsz boldog és kiegyensúlyozott, ha megőrzöd a nyugalmadat, és az új fejleményekre nem fenyegetésként tekintesz, hanem egyszerűen csak egy szakaszra az életedben. Jó idők várnak rád, egyszerűen csak észre kell venned azokat.

A Bika jegyében járó Jupiter június első feléig jól befolyásolja a Rákok egészségi horoszkópját, és jó formában tart az év során, így vidám és dinamikus maradhatsz. Az erős hangulatváltozások mindig összekapcsolódnak a Rákokkal, és ez ebben az évben sem lesz másként. Ilyen alkalmakkor távol kell tartanod magad a kísértéstől, és nem szabad rossz szokásokat felvenned Az év második felében szükséged lesz némi visszavonultságra, ez kell ahhoz, hogy újra feltöltődj.

 

oroszlán, horoszkóp, horoszkóp oroszlán, napi horoszkóp, napi horoszkóp oroszlán, csillagjegy, oroszlán csillagjegyOroszlán (július 23-augusztus 23.)

Az Oroszlánok 2012-es horoszkópjában az év első felében a karrierházban járó Jupiter és az új kezdeményezéseket, új emberi kapcsolatokat jelző Uránusz pozíciója azt jelzi, hogy azok a tervek, amelyeken az elmúlt években dolgozott, idén elérik a befejezésüket. A Nap helyzete is kedvező, ami megnöveli az energiaszintedet és a buzgóságodat. A munkahelyeden kifejezetten lelkesen dolgozol, de a családi ügyekben is szívesen vállalsz vezető szerepeket. Mivel a szokottnál jóval több időt töltesz családtagjaid körében, a viták esélye is jelentősen megnő. Ha nézeteltérésed van valakivel, akkor meg kell próbálnod a logikus érvekre hallgatni, és minél hamarabb megtalálni a közös nevezőt. Az év folyamán többször lehetsz házigazdája különféle eseményeknek, és számos összejövetelt is megszervezhetsz. Az Oroszlánokra jellemző, hogy megpróbálnak túlszárnyalni mindenkit, és ez komoly sikereket eredményezhet, és de személyes konfliktusokat is kiválthat.

A legfontosabb ebben az évben, hogy elegendő időt fordíts pihenésre és alvásra. Ezen kívül maradj távol a kapzsiságtól és irigységtől, mert ezek akár emésztési problémákat is okozhatnak. Állj ellen a kísértésnek, és még a nehéz időszakokban is tartózkodj a mértéktelen evéstől és ivástól.
 

szűz, horoszkóp, horoszkóp szűz, napi horoszkóp, napi horoszkóp szűz, csillagjegy, szűz csillagjegySzűz (augusztus 24-szeptember 23.)

A Szüzek 2012-es horoszkópja azt jelzi, hogy határozottnak és érzelmileg stabilnak kell lennie ebben az évben. A Napjegyében járó mars erőt és energiát ad, főleg az év első felében, majd júniusban átlép a pénzházába, így szorgalmasabbá válsz, valamint a bevételeid megszaporodnak. Komoly és fontos helyzetek alakulnak ki a munkahelyeden és otthonodban egyaránt, melyek fájdalmas kimenetűek is lehetnek. Fel kell készülnöd rá, hogy az események nem a terveid szerint alakulnak, és alkalmazkodnod kell a változásokhoz. Munkatársaidra csak óvatosan támaszkodj szinte egész évben, mert bármikor cserbenhagyhatnak. Fontos, hogy kimutasd érzelmeidet és gondolataidat azoknak, akik fontosak a számodra. Bizonyos szituációkra túlságosan hevesen reagálsz, és ez ritkán pozitív eredményeket is hoz, de a legtöbb esetben jobban járnál, ha kontrollálnád az indulataidat. A feszült időszakokban érdemes a munkába temetned a gondolataidat, mert így legalább jó eredményeket érhetsz el.

2012-ben kiválóan tudsz koncentrálni azokra a tevékenységekre, amelyek otthonodhoz és családodhoz kapcsolódnak. Jó tempót tudsz fenntartani az év folyamán, és nem kell attól tartanod, hogy kimerültté vagy ingerlékennyé válsz. A munkádban jó teljesítményt nyújthatsz, de ne próbálj hegyeket megmozgatni, ha ehhez nincs segítséged. Egészséged érdekében többet kell törődnöd a kondícióddal, és ha van olyan egészségügyi gond, amiről már régebben tudomásod van, azt minél előbb kezeltesd. Az év első felében műtéti megoldás is szóba jöhet.
 

mérleg, horoszkóp, horoszkóp mérleg, napi horoszkóp, napi horoszkóp mérleg, csillagjegy, mérleg csillagjegyMérleg (szeptember 24-október 22.)

A Mérlegeket kedvesség és kecsesség jellemzi, mindig pozitívan tekintenek az életre, és a 2012-es horoszkópjuk is ezt jelzi. Az év könnyed hangulatban kezdődik, a munkahelyi nyomás jelentősen lecsökken, ami kevesebb feszültséget és aggodalmat eredményez az életedben. A gondolataidat és a terveidet a saját elképzeléseid szerint mutathatod be, a lehetőségeidet tekintve bőséges kínálatból választhatsz, de mindig a kreativitásra és az egyediségre helyezed a hangsúlyt. Ebben az évben igyekszel a lehető legtöbb időt tölteni a szeretteiddel, és néhány fontos új kapcsolatot is kialakíthatsz. Pillanatnyi hangulatingadozások jelentkezhetnek, leginkább az év negyedik negyedéves szakaszában, melyet egészségügyi nehézségek és barátokkal történő összetűzések okozhatnak.

2012-ben a harmónia és a stabilitás jellemzi mindennapjaidat. A pozitív hozzáállásod és a türelmed meghatározó, pedig a tavalyi évben épp ezek a tulajdonságaid hiányoztak leginkább. Az év közepén apróbb egészségügyi nehézségek jelentkezhetnek, de aggodalmaskodás helyett meg kell találni azt a módszert, amivel a leghatékonyabban kezelheted ezeket. Étrended mellett több figyelmet kell fordítanod a rendszeres testmozgásra is.

 

skorpió, horoszkóp, horoszkóp skorpió, napi horoszkóp, napi horoszkóp skorpió, csillagjegy, skorpió csillagjegySkorpió (október 23-november 21.)

A Skorpiók 2012-es horoszkópja a régi megszokások elhagyását és az újfajta dolgok kipróbálását jelzi, ami jó hír a Skorpiók számára, akik nem szeretik a hosszú távú egyhangúságot. Legyen szó egy új munkahelyről, családi projektről vagy szabadidős tevékenységekről, ez a változás mindenképp az előnyödre válik. Az elmúlt év negatív hatásai jelentősen enyhülnek ebben az évben, új remények és új kezdetek történnek a munkáidban és kapcsolataidban egyaránt. Egészségedre se lehet panaszod az év nagy részében, így rendelkezel azzal az energiával és életerővel, ami az ambiciózus terveid véghezviteléhez szükségesek. 2012-ben sok új barátot is szerezhetsz, azonban érdemes alaposan megválogatnod, hogy kiket engedsz igazán közel magadhoz.

A Mars és az Uránusz jelentős hatást gyakorol az erőnlétedre, aminek köszönhetően sokkal energikusabb és optimistább vagy a megszokottnál. Az anyagcseréd kiválóan működik mindaddig, amíg kontrollálod az étrendedet, és nem esel túlzásokba még az ünnepi alkalmakkor sem. Ebben az évben kellő elszántsággal rendelkezel ahhoz, hogy abbahagyd a kifogyások keresését, és belekezd egy egészségtudatosabb életvitelbe.
 

nyilas, horoszkóp, horoszkóp nyilas, napi horoszkóp, napi horoszkóp nyilas, csillagjegy, nyilas csillagjegyNyilas (november 22-december 21.)

Az ambiciózus Nyilasoknak általában pozitív életszemléletük van, és bizakodva tekintenek a jövőbe. Tiszteletreméltó, kedves és lelkes emberek, akik rendelkeznek azzal a lenyűgöző képességgel, hogy még a legkilátástalanabb helyzetekben is képesek megőrizni optimista hozzáállásukat. A Nyilasok 2012-es horoszkópja sok izgalmat ígér, mivel új kezdetek és kalandok történnek életükben. 2012 június első harmadában a partnerkapcsolatok házába, az Ikrek jegyébe ér a Jupiter, mely átformálhatja az emberi kapcsolatait, akár eljegyzés, esküvő és nyilvános szereplés is bekopogtathat. Egy költözés vagy egy új munkalehetőség hatására eddig teljesen ismeretlen lehetőségek nyílnak meg előtted, melyek egybe új kihívásokat és problémákat is hozhatnak. A család, mint mindig, most is fontos szerepet tölt be a mindennapjaidban, bár nem minidig tudsz annyi időt velük tölteni, mint amennyit szeretnél. Ha lehetőséged van rá, akkor idei nyaralásodat érdemes az év utolsó harmadára időzítened.

Szinte egész évben kiváló erőben érzed magadat, és nem kell attól tartanod, hogy egészségi problémák akadályoznának a munkában. Ugyanakkor hajlamos vagy félvállról venni a táplálkozási megfontolásokat, ami időről-időre emésztési és súlyproblémákat okozhat. Az izomzatoddal és ízületeiddel kapcsolatos problémákat érdemes az első tünet után azonnal kivizsgálni, hogy minél hamarabb megtaláljátok a megoldást. Szánj több időt a mozgásra, a szabadidős tevékenységre, egészséged szinten tartásához ez nélkülözhetetlen.
 

bak, horoszkóp, horoszkóp bak, napi horoszkóp, napi horoszkóp bak, csillagjegy, bak csillagjegyBak (december 22-január 19.)

A 2012-es év a Bakok számára rengeteg lehetőséget és kihívást tartogat, és talán minden eddiginél derűsebben és optimistábban tekintesz az életedre. A korábban jelen lévő dilemmák és nehézségek érezhetően enyhülnek, és sokkal könnyebben elérheted a céljaidat. A saját elképzeléseid jobban összhangban vannak a környezeteddel, így az összetűzések és kudarcok száma is lecsökken. Újfajta feladatok várnak rád, de közben előnyödre válik, ha visszatekintesz a korábbi ügyeidre, és ötleteket merítesz a tapasztalataidból. 2012-ben kevesebb hangulatingadozásra és aktívabb társasági életre számíthatsz. A szabadidődet igyekszel olyan tevékenységekkel megtölteni, melyek valamilyen módon az előnyödre válhatnak. Szívesen tanulsz új dolgokat, és képes vagy alkalmazkodni az új helyzetekhez, ami az életed minden területén előnyösnek bizonyulhat.

Ebben az évben kevesebb egészségügyi nehézség jelentkezik, de ennek ellenére nem hagyhatod el magad, ügyelned kell étrendedre, és el kell menned a szükséges kivizsgálásokra. A legtöbb figyelmet a fogaidra kell fordítanod, gondoskodnod kell a megfelelő ápolásukról és az elegendő mennyiségű kalcium beviteléről. Az év második felében kissé ingerlékenyebbé válsz, ezért több időt kell fordítanod pihenésre és relaxációra, hogy meg tudd őrizni a belső egyensúlyodat.
 

vízöntő, horoszkóp, horoszkóp vízöntő, napi horoszkóp, napi horoszkóp vízöntő, csillagjegy, vízöntő csillagjegyVízöntő (január 20-február 18.)

A Vízöntők 2012-es horoszkópjának egyértelmű felhívása, hogy ne siess el semmit, mert az Uránusz a Kos jegyben az átlagnál türelmetlenebbé tehet. A jegy szülötteire jellemző, hogy hajlamosak túlbonyolítani az egyszerűbb kérdéseket is, valamint bátran belevágnak némely szokatlan módszerekbe. A 2012-es horoszkópjuk azonban azt jelzi, hogy számos olyan alkalom lesz, amikor csak akkor lehetnek eredményesek vagy sikeresek, ha jobban átgondolt döntéseket hoznak és gyorsan reagálnak. A tavalyi év nehézségei jelentősen enyhülnek, de ha elzárkózol az új emberek elől, akkor nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni. A társasági életed is jól alakul, de ezeken a területeken is nyitottabbnak kell lenned, ha szeretnéd elkerülni a felesleges összetűzéseket.

Odafigyelésre van szükséged az egészségeddel kapcsolatos ügyekben, mert hajlamos vagy félvállról venni bizonyos problémákat. Az egészségedre vonatkozó döntéseid helyesek ebben az évben, de bizonyos esetekben túl sokáig halogathatsz egy-egy vizsgálatot vagy szemészeti látogatást. Jó közérzeted megőrzéséhez az év második felében elengedhetetlen a rendszeres testmozgás, amellyel karbantarthatod izmaidat, és megnyugtathatod az idegeidet.
 

halak, horoszkóp, horoszkóp halak, napi horoszkóp, napi horoszkóp halak, csillagjegy, halak csillagjegyHalak (február 19-március 20.)

A Halak 2012-es horoszkópja az otthon, a munka és a kapcsolatok terén is vidámságot és elégedettséget jelez. Az életed tempója kis mértékben felgyorsul, ami időnként nehézséget okozhat, viszont így sokkal nagyobb célokat is kitűzhetsz magad elé. Tisztán látod a dolgokat, ami hozzásegít ahhoz, hogy gyors és határozott döntéseket hozz. Időnként elveszíted a munka és az anyagi javak iránti érdeklődésedet, de ezek csak átmeneti szakaszok, melyek során nem szabad eldobnod az előtted álló lehetőségeket. Hosszú távon kell gondolkoznod, és elsősorban az anyagiak terén a biztonságot kell megcéloznod! Az év második felében néhány fontos módosítás vár rád, melyek elsősorban családi életedre lesznek kihatással. Talán egy jó tanács, mint eddig is, ez után is a szeretet legyen a döntéseidben a fő motívum. Az idő a te oldaladon áll, ezért kerülnöd kell a rohanást és az egyes döntések sürgetését.

Az év első felében tele vagy energiával, kiegyensúlyozottnak érzed magad, és boldogan vágsz bele a nagyobb kihívásokat jelentő feladatokba is. Az utolsó négy hónapban viszont számos kísértés jelenik meg az életedben, melyeknek nem tudsz mindig ellenállni, és ezek negatív hatást gyakorolnak az egészségedre. Ebben az időszakban elővigyázatosnak kell lenned, és nem vállalhatsz magadra túl sok terhet.

 
 

 

Profilkép


FacebookArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 48655
Hónap: 238
Nap: 4